Pedicure

Je voeten spelen een belangrijke rol in je leven. Je voeten dragen je, je hele leven lang, dag in dag uit. Ze brengen je telkens weer naar de plaats waar je wilt zijn.
Om pijn klachten te voorkomen is het belangrijk dat je jouw voeten goed verzorgt en af en toe eens lekker laat verwennen.

Ik ben geaccrediteerd medisch pedicure. Mocht jij in aanmerking komen voor een vergoeding dan is dit mogelijk. Vraag jij je af of je hier eventueel voor in aanmerking komt, neem dan gerust contact met mij op.

Pedicure behandeling €35,-
Knippen van de nagels, verwijderen van eelt en/of likdoorns, behandelen van ingroeiende nagel(s), behandelen van schimmel/kalk nagels, afvijlen van de nagels, verzorgen van de nagelriemen, de nagelomgeving wordt schoongemaakt en er wordt afgesloten met een voeten crème.

Deelbehandeling pedicure €19,-
Ook is het mogelijk om alleen te komen wanneer je last hebt van een likdoorn, ingroeiende nagel of alleen even de nagels wilt laten knippen.
Kosten:

 • Likdoorn verwijderen
 • Ingroeiende nagel behandelen 
 • Teennagel knippen 

FungiCheck €34,-
Een schimmelnagel is met het blote oog niet te herkennen. Toch komt er uit de sokken een nagel die er niet normaal uit ziet. Zou dit een schimmelnagel zijn? Veel nagel aandoeningen zien eruit als een schimmelnagel. Het is nu mogelijk om een test uit te voeren en te kijken of er daadwerkelijk een schimmel bevindt in de nagel. Waar? Gewoon bij mij in de salon! Het duurt 10 minuten en u weet gelijk of u een schimmelnagel heeft of niet.

Cryotherapie €19,-
Heb jij last van vervelende wratten onder de voet of een steelwratje op een vervelende plek, dan kan ik jou nu helpen!

Cryotherapie is de medische naam voor bevriezen met vloeibare stikstof tot -86 graden. Door deze extreme kou wordt ongewenst weefsel vernietigd. De behandeling is heel effectief en gebeurt tot op de millimeter nauwkeurig. Hierdoor kan het beschadigen van gezond weefsel gemakkelijk worden vermeden en voel je er bijna niets van.

Bij sommige gevallen zijn er meerdere behandelingen nodig. Daarom bied ik een cryo pakket aan. In het pakket zitten 4 cryotherapie behandelingen en de dermazink cream. Deze crème word als nabehandeling ingezet. De crème ondersteund het herstellend vermogen van de huid.
€80,- 

Tijdens het eerste bezoek word de behandelde plek bekeken en beoordeeld.

Gelpolish €27,50
Weg met afgebladderde nagels en geniet minimaal 2 weken van mooie gelakte nagels. Gelpolish wordt aangebracht als nagellak maar heeft de houdbaarheid van gel.
Ideaal voor mensen die geen gelnagels willen maar wel het gemak van lang mooi blijvende nagels.

Gelpolish is los te boeken, maar ook in combinatie met een pedicure behandeling.
Pedicure icm gelpolish €52,-
Mocht er binnen 1 week iets aan de nagel beschadigd zijn, wordt dit kosteloos gerepareerd.

Nagelbeugel €24,50
Bolle nagels kunnen flink pijn gaan doen als de nagel diep in het nagelbed drukt. De hoeken en randen van de nagel kunnen op den duur ingroeien in de huid. Vooral bij mensen met diabetes en reuma bestaat de kans dat ingroeiende nagels tot nare complicaties leiden, zoals ernstige infecties. 
Door het plaatsen van een nagelbeugel kan de nagel weer een mooie platte vorm aannemen, waardoor ingroeien voorkomen wordt. 

Diversen oorzaken van een ingegroeide nagel:

 • Het te kort en slordig knippen van de nagel, waardoor de nagel kan ingroeien.
 • Het dragen van te nauwe en te puntige schoenen die de tenen samendrukken.
 • Het dragen van puntige schoenen met hoge hakken.
 • Het overdreven dikke nagelplaat, waarvan de rand in een diepe nagelwal verdwijnt.
 • Voetafwijkingen zoals de platvoet en de knikvoet, waarbij de druk op de binnenkant van de nagelplooi van de teen groter is dan normaal.
 • Door het stoten van de nagel of het neervallen van zware voorwerpen op de teen.
 • Chronische bedlegerigheid met daarbij een slechte nagelverzorging.
 • Verweking van de weefsels door zweetvoeten of overdreven gebruik van warme voetbaden waardoor de nagelwal te zacht wordt.
 • Schimmelinfectie
 • Slechte hygiëne
Nagelreparatie €24,50

De nagelprothese is een techniek waarbij de natuurlijke nagel gedeeltelijk of volledig door een kunstnagel wordt vervangen. Deze zogenaamde nagelprothese kan worden vervaardigd door middel van gel of acryl. De nagel voelt heel natuurlijk aan en past perfect bij de natuurlijke nagel. 

De kunst nagel zorgt ervoor dat de oorspronkelijk gevormde nagelwallen behouden blijven en voorkomt dat het nagelbed onjuist gaat opgroeien en blijvende nagelmisvormingen of ingroeiing veroorzaakt. 
Een reparatie van de nagel geeft fantastische resultaten bij het corrigeren van teennagels. Je teennagel kan weer gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd of gecorrigeerd worden zodat je weer een mooie, goed verzorgde teennagel hebt. 

Naderhand kan de gelnagel gewoon gelakt worden zoals de natuurlijke nagels, maar kan ook in een bedekkende teint vermengd worden om bijvoorbeeld schimmelnagel te bedekken en er weer fris uit te laten zien. Uiteraard wordt aanbevolen om een antimycotica te gebruiken om de schimmel op te lossen. De gel nagel is goed toe te passen bij zowel mannen als vrouwen.

Waarvoor kan een nagelreparatie dienen?

 • Vervanging van (gedeeltelijk) ontbrekende nagels
 • Correctie van vervormde nagels
 • Behandeling en begeleiding van ingroeiende nagels
 • Beschermlaag voor beschadigde of versplinterde nagels
 • Versterking van zwakken nagels
 • Het opvullen van missende nagelhoeken
 • Het verfraaien van mycose (schimmel) nagels. Na behandeling van mycose. 
 • Begeleiding van de groei van de nagel na verlies door trauma (bijvoorbeeld een blauwe nagel)

Orthese 
Niet iedereen heeft perfect gevormde voeten en mooie rechte tenen. Scheve tenen, hamertenen, klauwtenen, knobbels, zwellingen en likdoorns komen vaak voor. Als medisch pedicure kan ik hiervoor met siliconen materiaal een teenstukje voor maken. Hiervoor kunnen we samen veel problemen verhelpen of verlichten. Het doel van de orthese is om de oorzaak van het probleem weg te nemen.

Voordat er een orthese wordt gemaakt, wordt eerst de achterliggende oorzaak bekeken. Er wordt gekeken naar de beweeglijkheid van de tenen en de voet en de pijn- drukplek wordt onderzocht. 

Naar aanleiding van de grote van de orthese zal de prijs worden bepaald.