Acne

Acne is één van de meest voorkomende huidaandoening en ook nog eens een van de vervelendste. Vaak ontstaat acne in je puberteit maar ook op latere leeftijd kan je hier last van krijgen. Helaas kan acne ook een behoorlijke impact hebben over hoe jij je voelt.

Bijna overal op je lichaam bevinden zich talgkliertjes. Deze produceren talg om je huid soepel te houden. Bij acne werken deze talgkliertjes te snel waardoor er een teveel aan talg ontstaat. De talgkliertjes raken verstopt, er komen bacteriën bij waardoor er een ontsteking ontstaat. Dit noemt men acne.

Helaas is er geen middeltje wat acne in een keer kan laten verdwijnen. De behandeling voor acne is daarom voor iedereen anders. Ik bekijk de huid en bespreek samen met jou de mogelijkheden. Daarnaast bekijk ik dit huidprobleem ook op orthomoleculair niveau en gaan we er samen het beste uithalen. 

Heb jij last van acne? Heel vervelend! Heb je al van alles geprobeerd en veel geld uitgegeven zonder blijvend resultaat? Heel frustrerend! Laat mij je helpen je acne weer onder controle te krijgen. 

Clear skin treatment 60 min €55,-
De clear skin treatment is een intensieve behandeling voor de onzuivere acne huid. Specifiek op deze huid afgestemde producten zuiveren de huid, verminderen ontstekingen en voorkomen littekens. Door het toepassen van zuren wordt de hoornlaag verdund, waardoor talg beter kan afvloeien en er minder onzuiverheden ontstaan.

*Ik heb een ANBOS acne specialisatie en een bijbehorende AGB-code. Dit betekend dat je in de meeste gevallen je acne behandeling vergoed kan krijgen bij de zorgverzekeraar.