Orthomoleculair huidspecialist

Onze huid van binnenuit…

Onze huid vernieuwd zich iedere maand. Maar waar komen de grondstoffen vandaan voor de nieuwe cellen? Onze cellen worden gemaakt van wat wij in onze mond stoppen. Een gezonde huid komt van binnenuit. Ons grootste orgaan kan ons namelijk heel veel vertellen wat er aan de binnenkant gebeurd. Passende voeding is essentieel voor een gezonde huid.
Afgelopen jaar is er een wereld voor me open gegaan. Ik ben gedoken in alles wat te maken heeft met voeding en hoe ons lichaam hier op reageert. Wat hebben we nu eigenlijk allemaal nodig om ons lichaam gezond te houden. En wat gaat er mis als we iets eten wat eigenlijk niet zo goed is voor je.
Gelukkig worden we met z’n alle steeds meer bewust van een gezonde leefstijl. Niet alleen voeding maar ook voldoende beweging, ontspanning en sociale contacten zijn hierbij van invloed.

Wat kan ik voor jou doen?

Als orthomoleculair huidspecialist wil ik jou daarom op weg helpen naar een gezonde en stralende huid. Heb jij last van acne, rosacea, eczeem of andere ‘vage’ klachten? Om jou zo goed mogelijk op weg te helpen is het daarom belangrijk om te weten hoe het er voor staat in jouw lichaam.
Maar ook wanneer je op voorhand je leefstijl wilt aanpassen kan ik jou daarbij helpen. Zou jij graag meer willen weten over gezond eten, een paar kilo’s kwijt willen en beter in je vel willen zitten, dan kan je ook daarvoor bij mij terecht.